Ogmina Verta žinoti Naujienos
TUNABONE lauko kepsnininės

Naujienos

2021-05-01

TUNABONE lauko kepsnininės

Tunabone logotipas

Priešistorė. Dar prieš 4000 metų archeologai atrado didelius molinius indus, kurie, manoma, buvo ankstyvieji „Kamado“ keraminės kepsninės pavyzdžiai. Per tūkstantmečius kepsninės tobulėjo: atsirado nuimamas dangtis, pridėtas skląstis geresniam kaitros valdymui, vietoje malkų pradėta naudoti medžio anglis. Pavadinimas "Kamado" yra kilęs iš japoniško žodžio, kuris reiškia „orkaitė“ arba „viryklė“. Japonijoje buvo naudojamas „Mushikamado“ - apvalus molinis puodas su nuimamu kupoliniu dangčiu, skirtas ryžiams garinti. Amerikiečiams perėmus pavadinimą, jis tapo bendriniu šio stiliaus keramines kepsnines apibūdinančiu terminu.

TunaBone grill kepsinėsTUNABONE kamado kepsninės yra itin universalios. Jose galima lengvai kepti picas, duoną, pyragus, kepti ant grotelių ar rūkyti gaminius, virti sriubas, troškinius ar kitus skystesnės konsistencijos patiekalus. Dėl puikių šilumos sulaikymo savybių aukštą temperatūrą galima pasiekti ir palaikyti tiksliai kontroliuojant oro srautą per viršutines ir apatines angas. Aukšta temperatūra idealiai tinka greitai paruošiamiems mėsainiams ir dešrelėms, o esant žemai temperatūrai didesni patiekalai iškeps per ilgesnį laiką. Kepsninė tinkama kepti tiesioginėje kaitroje (šašlykai, steikai ir pan.) bei netiesioginėje kaitroje (didesniems patiekalams - viščiukas, kumpis ir pan.). Kodėl gi nepabandžius į medžio anglį įmaišyti medienos drožlių arba pabandyti sumaišyti skirtingo skonio medžio drožles, kad mėsa būtų dar skanesnė.
Skirtingų dydžių TUNABONE kamado lauko griliai atras savo vietą kiekvienos šeimos terasoje, sodyboje ar poilsiavietėje. Pagal šeimos dydį ir planuojamus draugų susibūrimus rinkinės  nuo  M dydžio iki XL dydžio. Praktiška ir lengvai pritaikoma prie eksterjero spalvų gama: žalia, antracitinė pilka ir balta.
Kepsninės bazinę komplektaciją sudaro: keramikinė kepsninė su stovu, šoniniais padėklais ir kabliukais, inovatyvi stiklo pluošto tarpinė, nerūdijančio plieno grotelės, tinkamos sąlyčiui su maistu, pažangus vientisas ir stabilus vidaus indėklas (ugniadėžė), dviejų zonų kepimo sistema, du pusiniai deflektoriai, puodo/kazano laikiklis, picos kepimo akmuo, pelenų valymo įrankis, šepetys grotelėms valyti, kepsninės dangalas. Jeigu esate picų gerbėjas, turėsite galimybę kepti namuose ruoštą picą neperkant jokių papildomų priedų, nes picos kepimo akmenį rasite jau pakuotėje! O grotelių ir pelenų valymo įrankiai užtikrins paprastą kepsninės priežiūrą.

Produktų kokybė ir testavimas. Iš kiekvienos partijos atsitiktiniu būdu parenkama kepsninė testavimui. Imituojama reali kepimo situacija, užkaitinama temperatūra iki 335oC ir užpilama šalto vandens iš viršaus bei šaltu vandeniu užpildomas visas dubuo. Palaikoma 10 minučių, įsitikinama, kad kepsninė nesprogo ir neįtrūko ir tik tuomet patvirtinama tinkama kokybė.

 

Kamado Classic

 

TUNABONE Kamado Classic – tai universalios klasikinės formos kepsninės, pagamintos iš karščiui atsparios keramikos, spyruoklių sistema užtikrina patogų dangčio atsidarymą bei ilgaamžiškumą, patvarios plieninės kojos ir užsifiksuojantys ratukai užtikrina stabilumą.
TUNABONE Kamado Classic kepsninės puikiai tinkamos įvairių patiekalų gamybai, tinkamos kepti tiek aukštoje, tiek žemoje temperatūroje. Dėl puikių šilumos sulaikymo savybių aukštą temperatūrą galima pasiekti ir palaikyti tiksliai kontroliuojant oro srautą per viršutines ir apatines angas.

 

Kamado Pro

 

TUNABONE Kamado Pro - tai aštresnių formų kepsninės su integruota pelenų surinkimo sistema. Jums nereikės kas kart valyti pelenų iš kepsninės. Tereikės išimti stalčių ir jį išpurtyti. Paprasta, kaip 1, 2, 3!
Kamado Pro kepsninės kaip ir Kamado Classic pagamintos iš karščiui atsparios keramikos, spyruoklių sistema užtikrina patogų dangčio atsidarymą bei ilgaamžiškumą, patvarios plieninės kojos ir užsifiksuojantys ratukai užtikrina stabilumą. Kepimo sistema yra analogiška, kaip ir Kamado Classic. Tai universalios kepsninės, puikiai tinkamos įvairių patiekalų gamybai, tinkamos kepti tiek aukštoje, tiek žemoje temperatūroje.

 

Kepsninės priedai / vidinės dalys

Pažangus vientisas ir stabilus vidaus indėklas - ugniadėžė; akmenų grotelės, nerūdijančio plieno kepimo grotelės

Dviejų zonų kepimo sistema (du pusiniai deflektoriai ir dviejų zonų kepimo grotelės).
Tai revoliucinis daugiafunkcis, skirtingo aukščio grotelių dizainas, kuris tuo pat metu leidžia jums gaminti įvairius maisto produktus skirtingais stiliais bei esant skirtingoms temperatūroms.
Sukurkite skirtingas karščio zonas kepsninėje su pusmėnulio formos deflektoriumi – novatoriškas dizainas, kuris iš dalies blokuoja tiesioginę kaitrą ir atvirą liepsną.

Picos kepimo akmuo tolygiam traškios picos, plokščios duonos ir kitų skanėstų kepimui.

Įrankis pelenams valyti. Kai kepsninė sudegins visas anglis ir atvės naudokite šį įrankį, kad
pašalintumėte pelenus iš apačios.     

Kepimo grotelių valymo šepetėlis. Jį galima naudoti, kai reikia greitai nuvalyti maisto likučius ar kitus nešvarumus nuo kepimo grotelių


Apdangalas nuo lietaus. Kai kepsninė atvėsta ir yra nenaudojama, papildomai apsaugai uždenkite ją panaudodami apdangalą nuo lietaus
 

Tunabone kepsninės

 

Šioje svetainėje mes naudojame slapukus, nes to reikia sklandžiam aptarnavimo internetu procesui. Daugiau apie slapukus galite sužinoti čia. Naršymą tęskite paspaudę mygtuką „SUTINKU“
SUTINKU